Levertijd
Na ontvangst van je bestelling wordt het product zo snel mogelijk door ons verstuurd.
 
Verzendkosten binnen Nederland
Verzending naar een DHL-afhaalpunt kost € 5,45, verzending via DHL naar het adres van de ontvanger kost € 6,45. 
(uitzonderingen: zie hieronder). Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 nemen wij de verzending voor onze rekening. 
Als het mogelijk is om je bestelling goedkoper (per brievenbuspost) te versturen, dan doen we dat en storten de teveel betaalde verzendkosten direct aan je terug nadat we je per mail om je rekeningnummer hebben gevraagd.

Fietskoerier 
Woon je in één van de volgende woonplaatsen: Reusel, De Mierden, Hulsel, Bladel, Hapert? Kies dan voor Verzenden per fietskoerier.
Dat doen we gratis!

Verzendkosten België
Verzending naar België via DHL kost € 14,00
Als het mogelijk is om je bestelling goedkoper (per brievenbuspost) te versturen, dan doen we dat en storten de teveel betaalde verzendkosten direct aan je terug nadat we je per mail om je rekeningnummer hebben gevraagd. 

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
Op afspraak is het mogelijk om je bestelling af te halen in Reusel. Kies voor Gratis ophalen in Reusel. Via mail of Whatsapp spreken we dan samen een afhaalmoment af.  

Verpakking
We maken zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte verpakkingsmaterialen, plasticvrij uiteraard. 

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen door een mail te sturen naar info@blomaardig.nl. We zijn aardig dus zullen er alles aan doen om je te helpen!

Retourneren
Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om het product te retourneren. We vragen je vriendelijk om per ommegaande contact met ons op te nemen als de aankoop niet naar wens is. Mail daarvoor naar info@blomaardig.nl. Je hebt na deze melding 7 dagen om je bestelling retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij bevestigen per mail de ontvangst van je retour en zullen het retourbedrag binnen ca. 7 werkdagen aan je terugbetalen.