Levertijd
Na ontvangst van je bestelling wordt het product zo snel mogelijk door ons verstuurd.
 
Verzendkosten binnen Nederland
Bij een bestelling boven € 25,00 zijn de verzendkosten altijd gratis
Voor een bestelling tot € 25,00 berekenen we € 4,00 verzendkosten (uitzonderingen: zie hieronder).
We verzenden je bestelling in de meeste gevallen met DHL.

Fietskoerier 
Woon je in één van de volgende woonplaatsen: Reusel, De Mierden, Hulsel, Bladel, Hapert? Kies dan voor Verzenden per fietskoerier.
Dat doen we gratis!

Combi

We zijn vaak in de buurt van Best, Oirschot (centrum), Eersel, Duizel, Luyksgestel, Oost-West-Middelbeers en kunnen samen met jou overleggen om  jouw bestelling te komen afgeven. Dan betaal je niets voor de verzending, mits je vóórdat je je bestelling afrondt even een mailtje stuurt naar info@blomaardig.nl met verzoek om een kortingscode. Helaas is het niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen. 
Ook zijn we regelmatig te vinden op het Science Parc in Son en kunnen - indien gewenst - een afspraak maken dat je daar in je lunchpauze of na het werk je pakketje komt afhalen. Gebruik bij je bestelling kortingscode SON2022 als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Ook dan betaal je geen verzendkosten. 

Verzendkosten België
Bij een bestelling boven € 50,00 zijn de verzendkosten altijd gratis
Voor bestellingen onder € 50,00 berekenen we € 9,00 verzendkosten (verzending via DHL).

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
Op afspraak is het mogelijk om je bestelling af te halen in Reusel. Kies voor Gratis ophalen in Reusel. Via mail of Whatsapp spreken we dan samen een afhaalmoment af.  

Verpakking
We maken zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte verpakkingsmaterialen, plasticvrij uiteraard. 

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen door een mail te sturen naar info@blomaardig.nl. We zijn aardig dus zullen er alles aan doen om je te helpen!

Retourneren
Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om het product te retourneren. We vragen je vriendelijk om per ommegaande contact met ons op te nemen als de aankoop niet naar wens is. Mail daarvoor naar info@blomaardig.nl. Je hebt na deze melding 7 dagen om je bestelling retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij bevestigen per mail de ontvangst van je retour en zullen het retourbedrag binnen ca. 7 werkdagen aan je terugbetalen.